Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r40819dotd/public_html/www.golemstudio.ro/blog/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
› WIP
Skip to content

Category Archives: WIP

Character anim W.I.P

Animatie inca neterminata pt un proiect …” secret” 🙂 la care lucram acum.Dupa cum se poate vedea atat fata cat si palmele nu sunt animate. Sunetul e doar de fun, adica nesincronizat si nu face parte din proiectul final .. e doar pt testul asta. Mandria studioului : “cloth simulation”-ul

Walk Cycle _clown

………….. … Clovnul cu care am inceput blogul asta se misca. Metalul inca e default, neprelucrat si basic. Lucrul cu care sunt cel mai fericit este simularea hainelor metalice. Un fel de metal fluid care insa isi pastreaza forma initiala de pantalon/ haina.

Test pt skin weights

…… am pictat o saptamana la skinu’ domnului. Cam asa arata deformarea umarului in prezent.Problemele cele mai mari sunt in zona gatului si la subrat. In curand imi termin vacanta si o sa ajung acasa sa-l termin pe dumnealui. De abia astept.

Muscle Rig WIP

………… ..Deocamdata doar 2 screen shoturi. Promit sa postez tot procesu de constructie al rigului: incepand cu modelarea, rigul de invers si forward Kinematics, set up-ul de muschi si weights paintingu’.