Skip to content

Category Archives: movies

Character anim W.I.P

Animatie inca neterminata pt un proiect …” secret” 🙂 la care lucram acum.Dupa cum se poate vedea atat fata cat si palmele nu sunt animate. Sunetul e doar de fun, adica nesincronizat si nu face parte din proiectul final .. e doar pt testul asta. Mandria studioului : “cloth simulation”-ul

Crowd Simulation

………. Am incercat un test de simulare de multime . Toti agentii au inteligenta , se vad, se evita, au diferite animatii pt comportament, unii merg mai repede altii mai usor. Animatia e facuta automat de AI.

Sesiune de Mocap la noi la studio (2)

……

Sesiune de Mocap la noi la studio (1)

…………..

Golemstudio.ro ( part 2)

……………

Walk Cycle _clown

………….. … Clovnul cu care am inceput blogul asta se misca. Metalul inca e default, neprelucrat si basic. Lucrul cu care sunt cel mai fericit este simularea hainelor metalice. Un fel de metal fluid care insa isi pastreaza forma initiala de pantalon/ haina.

Motion Capture

………….. Prima sesiune de motion capture. Am inregistrat o serie de animatii pt. sitesi am reusit sa le aplic rigului cu muschi. Captarea e destul de fidela originalului dar inca trebuie curatata miscarea mai ales in zona picioarelor. De asemeni animatia extremitatilor trebuie facuta de mana.

rigul e gata !!!!!!!!

……………….. …urmeaza animatia aici e doar un exemplu de workflow

Test pt skin weights

…… am pictat o saptamana la skinu’ domnului. Cam asa arata deformarea umarului in prezent.Problemele cele mai mari sunt in zona gatului si la subrat. In curand imi termin vacanta si o sa ajung acasa sa-l termin pe dumnealui. De abia astept.

it’s alive ! aaaaaliveeeee!

………….. ..de la inceputul lui August , lucrez la caracterul asta. De o luna.Totul a inceput de la un Om generic , de folosit la mai multe timpuri de caractere.Apoi a urmat un rig generic, apoi un set up de muschi , generic…si uite asa incet incet.. o sa prinda viatza deocamdata doar 2 sec […]